Belöning!

Det går ju så himla bra med mitt slutetavjanuari-löfte så jag gav mig själv ett nytt träningslinne som belöning. Det tyckte jag var riktigt hyggligt,tack till mig!
Kommentarer
Postat av: Camilla me 3

haha

2010-01-28 @ 19:56:27
Postat av: Lillen

ASG jag väntar på min sportbehå! Den har jag belönat mig med för jag var så duktig i 48 h. Hoppas det finns godsaker hemma hos dig imorrn! Eller oj jag menar icke! icke finns hos dig.

2010-01-28 @ 21:12:12
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Lillen

haha japp einstein e hon. min tur nu, du fick ju robin.

Jag vet tyvärr lever jag för dina hembakde frödinge kakor. Vad skulle vi göra utan dom? suga på the påsarna?? Boooring. Stackars niko skulle få stå ut med att äta upp all choklad alldeles själv, frödinge skulle gå omkull så alla stackars annelie skulle få sparken och bli fattig vilket skulle betyda att ikea gick omkull för hon inte längre kan uppdatera möblemanget 3 ggr om året.

Och tänk på ikeas anställda då. Nee vi måste nog hålla på traditionerna och låta dig baka frödinge kakor. Så länge inte pppeeeetttriii eller vad nu din älskade hette hjälper till för mint kakan var fan ingen höjdare och Kräsen det är jag INTE när det kommer till chokladiga saker.

Åh var det hantverks området, såg igår några hus där! jaa perfa.

2010-01-28 @ 21:59:01
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Lillen

ehhm kan du låta bli att läsa min blogg tills jag varit hemma hos dig och åkt hem? vore snällt. puss

2010-01-28 @ 22:16:48
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0